Escrit pels pares

Hem desenvolupat un programa especial per a proporcionar al seu fill  beneficis gratificants. L’èmfasi del nostre programa és l’establiment de l’auto-disciplina i la cortesia en els nens. L’estructura del respecte està dins de la nostra ensenyaça del Karate.

El programa preveu l’ajuda en la constitució de la confiança i el caràcter dels nens per assolir els seus objectius. El Karatedo també ensenya el nen a tenir auto-control sobre el seu cos i desenvolupar la capacitat de fer front a la pressió dels pares, mestres i altres situacions intimidatòries.

Els moviments de Karate ajuden a desenvolupar la coordinació, augmentar la força i la flexibilitat, que és molt important durant els anys de creixement. Així com una ajuda en la formació del caràcter dels joves que finalment definirà, en part, la seva personalitat.

El Karatedo també implica la competència sana. Això ajuda a desenvolupar un sentit del joc net i la esportivitat de forma controlada, segura i competitiva.

La creació de l’AEKKT es fonamenta en el valor de l’autodefensa. Nosaltres tenim molta cura d’ensenyar als nostres estudiants a fer servir el sentit comú abans de l’autodefensa i mai ser abusiu o ofensiu. El resultat del nostre programa és un nen segur de si mateix que no té necessitat de mostrar o intimidar a altres nens.

Per últim, el Karatedo és bo, net i divertit per als nens una excel lent forma de cremar energia.

Si vostè té alguna pregunta, si us plau fóssiu lliure de parlar amb qualsevol dels instructors. Creiem fermament en els valors del nostre programa per a totes les edats. Especialment per als joves, que poden obtenir beneficis al llarg de la vida de la nostra escola.

224total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada