Superades les 25000 visites a la web

Tot just ara fa dos anys vam posar en marxa el projecte definitiu de la web, després de les dues versions anteriors, es va optar pel format dinàmic i així fer més atractiu i immediat la comunicació amb la gent.

Seguim tractant de que la web sigui el punt de referència de tots els practicants i de les seves families, allà on trobin les activitats que els seus fills faran, que trobin fotografies de les fetes i la informació necesària per entendre una mica més el món del Karate en el que els seus fills estan involucrats. A més de les eines de suport pels alumnes que no són públiques.

L’any passat a finals del mes de maig (1 any i 1 mes) vam arribar a les 10.000 visites, aquest any tot just quan la web compleix els 2 anys hem assolit la xifra de 25.000, això vol dir que hem tingut una mitjana molt alta de gent que entra a la web i consulta la informació que conté ja siguin articles com activitats fetes. Els números diuen que de mitjana visiten la nostra web 34,2 persones diferents al dia en aquests dos anys. Però en el darrer any cal dir que la mitjana ha incrementat a 41 persones diferents diàries.

Aquesta trajectòria demostra que el model és bo i que la nostra associació cada cop té més ressò dins del món del Karate a tots els nivells nacional i internacional. És un honor i una gran responsabilitat que tractarem de continuar mantenint i millorant en qualitat i quantitat de continguts.

Gràcies.

Shihan Joan.                                        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights