2012 TKFI Colònies d’estiu. Hawaii USA

Després de les nostres colònies d’estiu del proper any (25 a 30 de juny de 2012), del 2 al 7 de juliol del 2012, la TKFI amb el Soke Del Saito al capdavant, organitza unes colònies d’estiu al nord de la illa d’Oahu, a Hawaii.

El Camp Erdman serà el lloc triat, on estan especialitzats en activitats d’esports d’aventura, amb unes instal·lacions d’altíssima qualitat, en un dels paratges més espectaculars de l’arxipèleg de Hawaii. Per què serveixi de referència la sèrie de televisió “Perdidos” (Lost) va ser rodada durant 6 anys al Camp Erdman i els seus platges i voltants.

La inscripció es podrà fer fins al 31/12/2011, però hi haurà 70€ de descompte si es fa la reserva abans de l’1 d’agost de 2011 (cal aportar 60€ de paga i senyal).

Poseu-vos en contacte amb el Shihan Joan: sensei@karate-shitoryu.com o al 669360603, us passarà el número de compte per fer l’ingrés.

Els preus seran:  Participants: 390€   Acompanyants: 355€  Invitats: 460€  cal aplicar el descompte si es fa la reserva (70€) abans de l’1 d’agost.

Aquest preu inclou: allotjament en pensió complerta en cassetes de 6-8 persones durant els 6 dies, sortides organitzades, activitats de la instal·lació (escalada, tir amb arc, piscina, senderisme) 2 entrenaments diaris per als practicants, activitats varies organitzades per la TKFI, transport des de l’aeroport de Honolulu, i per les sortides organitzades.

Caldrà afegir: bitllets d’avió (sobre els 1200€), assegurança (uns 50€), nits extres (180€) ja que ens quedarem fins al dia 11 ó 12 de juliol en règim de dormir i esmorzar. Altres despeses personals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights