Campionat Nacional TKFI 2011. La Seu d’Urgell

El passat cap de setmana del 26 i 27 de novembre ha estat molt intens i complert. Després de tota la setmana de preparatius vam començar el dissabte amb un entrenament multitudinari de l’associació, úns 55 alumnes es van concentrar al gimnàs de la Salle de la Seu d’Urgell per fer el darrer entrenament abans del campionat de diumenge.

Per la tarda de dissabte es va dur a terme el Curs nacional de Karate Saito-ha Shito-ryu impartit pel Shihan Joan Gombau amb una participació de 26 karateques. Després juntament amb el grup de Saragossa i de Vilanova, vam sopar al Poliesportiu de la Seu, i tot seguit vam fer el muntatge del material del campionat.

Diumenge 27, el gran dia, gairebé 200 competidors es van citar a les 9:30h, vam competir, gaudir, patir, lluitar…. però el millor del dia va ser cap a les 13:00h quan va començar la categoria de kata familia, la idea original va ser del nostre Soke Del Saito que la va aplicar el darrer campionat internacional de la TKFI que es va fer a Oregón. Es tratava de realitzar un exercici tècnic (kata) però els participants han de ser familiars de fins a segon grau. Simplement impressionant, va haver pares que es van iniciar fa un mes per poder competir amb els seus fills !!! La gent es va emocionar molt, aquestes coses fan que el karate vagi més enllà del que és un simple esport, families juntes competint, germans, cosins, pares i fills i filles, resumint: únic.

Els resultats del campionat per la nostra associació han estat espléndits, guanyant el el còmput general per 22 podis nostres per 19 d’Encamp, 14 del Gimnasio Goya de Saragossa, 8 del Fudoshin d’Escaldes, 6 pel Club Natació Mediterrani i un el BudoArts. Cal dir que vam empatar amb Encamp a podis de primer lloc 7, la progressió respecte de l’any passat és molt bona.

El nivell del combat va ser altíssim, digne de campionats de molt més àmbit territorial.

El campionat es va allargar com no podia ser d’una altra manera, ja que va ser molt dens i amb un altíssim nivell.

Només queda agrair a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per la cessió de la instal·lació, al responsable de manteniment del poliesportiu que va col·laborar de manera inestimable, el Sr. Julio, a Plusfresc per la col·laboració en el refrigeri pels competidors, a Contruccions Munda pel seu suport i a Disseny La Seu per la seva ajuda logística, a RàdioSeu pel suport continu, el Portal per inclourens a l’agenda d’actes de la ciutat, les Mesures per sempre tenir-nos presents, sense vosaltres organitzar aquesta mena d’esdeveniments seria molt més complicat.

Gràcies a tots els clubs participants, especialment als que han de fer desplaçaments llargs i no tan llargs, havent d’allotjar-se i/o menjar a la nostra ciutat, seguirem treballant i millorant perquè sempre que vingueu sigui un gran cap de setmana per tots.

RESULTATS OFICIALS

168total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada