Obertura Oficial del Centre d’entrenament d’Arts Marcials, de la Seu d’Urgell (Honbu Dojo)

Finalment ja podem dir oficialment que el nou Dojo de l’AEKKTP-TKFI està obert a la Seu d’Urgell, encara que ja fa un mes i escaig que es fan classes dels cursets d’estiu, ara ja tenim la façana complerta amb el cartell que anuncia la nostra presència a la ciutat.

Estem encantats de poder evolucionar la nostra associació amb l’obertura d’un local propi, encara que seguirem treballant a les escoles Albert Vives i la Salle, a partir d’ara ja es podrà venir a les classes del Dojo.

A les nostres intal·lacions trobareu una aquipació adient per la pràctica de les nostres arts marcials (karate i kobudo), i la defensa personal, amb una ampliació d’horaris de classes que farà fàcil que gairebé tots els interessats puguin adaptar les seves agendes amb altres activitats que facin.

Us encoratgem a venir a entrenar amb nosaltres, som un grup a més de 12 anys d’experiència a la Seu d’Urgell i amb més de 150 alumnes, estem presents també a Montferrer i a la Cerdanya (Puigcerdà i Llívia), i pertanyem a la federació internacional de Karate Tradicional a més d’estar federats a la Federació Andorrana de Karate on fem la major part de les nostres competicions.

Veniu pregunteu els horaris i preus i proveu dues classes sense compromís. Estem al carrer Regència d’Urgell, 16 de la Seu d’Urgell (a prop de l’Àrea de Guissona).

136total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada