PARTICIPACIÓ DELS PARES EN KARATE I LA FORMACIÓ DELS NENS

PARTICIPACIÓ DELS PARES EN KARATE I LA FORMACIÓ DELS NENS per Del Saito Soke
5 / maig / 2013 a les 19:24
 
La forma més eficaç de participació dels pares és que s'inscriguin en el karate ells mateixos i participar en el treball directe amb els nens. Els nens que veuen els seus pares al dojo i el treball a través dels seus reptes adquireixen un major nivell de respecte per ells. Els dóna una sensació de suport i gaudi i que siguin capaços de participar en una activitat amb els pares.
 
És crucial que els pares creguin en el programa de formació i respectin les decisions i els ensenyaments dels instructors. En el dojo, el sensei i no els pares farien l'ensenyament i, per tant, els pares no han de corregir la conducta dels seus fills, llevat que l'hi indiquin.
 
Karate no és només un esport. Comportament parental pot ser un perjudici per a l'èxit del progrés dels seus fills. En molts esports, la conducta violenta, abusiva i controladora dels pares cap als entrenadors, atletes, funcionaris i espectadors estan en augment. No tenen autocontrol i no tenen la comprensió de l'esportivitat. Karate és molt més que un esport i un dels objectius finals és guanyar sobre un mateix en lloc de guanyar un trofeu. Sens dubte, és una gran fita per guanyar una medalla d'or, però és igualment un èxit per sentir-se bé sobre ser capaç de gaudir de la competició, tot i que no s'hagi guanyat cap medalla.
 
En la competició de karate, alguns pares es tornen massa involucrats i constantment qüestionen les decisions de l'instructor i això pot afectar negativament a les experiències presents i futures dels seus fills en les arts marcials. No ha d'haver pressa perquè els nens principiants avancin a la classe intermèdia. Esperant que el seu fill es converteixi en un cinturó negre el més ràpidament possible, no ha de ser la meta. Un estudiant pot tenir talent en les tècniques d'aprenentatge, però pot requerir més capacitació en l'aprenentatge de la paciència, la motivació, el respecte i la voluntat d'ajudar els seus companys d'estudis abans de poder assistir a una classe avançada. Alguns pares comparen als seus fills als altres i sense comprendre els pensaments de l'instructor, s'afanyen a jutjar la decisió injusta quan no es convida als seus fills a participar en aquesta classe.
 
Tot i que la majoria dels pares no saben com ajudar els seus fills amb la seva formació de karate , l'orientació i el suport dels instructors estan sempre disponibles. Prendre el temps per fer preguntes a elles en els seus propis termes o veient a practicar la kata és un model essencial per guiar els seus fills cap a l'èxit. A tall d'exemple, un de la mare del nostre estudiant, que és un mestre d'escola, va fer targetes de terminologia per ajudar al seu fill en l'aprenentatge de les paraules japoneses utilitzades a classe. El resultat del que passa al seu qüestionari terminologia va ser molt positiva.
 
Animem els estudiants a practicar les seves katas i kihons a casa. Els nens els pares fomentar i assegurar-se que la pràctica a casa fer guanys significatius en el seu rendiment general en comparació amb els que només la pràctica en el dojo. Els pares també participen en l'adopció d'un paper actiu en la cerimònia de promoció, sopars pot-luck, recaptació de fons, i els tornejos afegeixen molt als èxits i l'èxit dels seus fills.
 
No obstant això, els estudiants que no tenen pares que participen activament no es quedin en la foscor per valer-se per si mateixos. Més aviat, estan recolzats per professors i estudiants que entenen la necessitat d'alè, suport i tutoria. Els pares que entenen la necessitat de suport als nens que no siguin les seves pròpies també pot proporcionar l'estímul per a aquells que tenen poca o cap participació dels propis pares.
 
El nostre dojo s'assembla a una família en la qual als estudiants que s'ajuden uns als altres i no es dediquen només als seus propis familiars o amics.
 
Els resultats dels estudiants posteriors a la voluntat manifesta dojo amb el comportament positiu que fins i tot estendre a la comunitat. Hi haurà una disminució en el consum de drogues i alcohol, menys casos de conducta violenta i l'assistència més èxit a l'escola.
 
Per concloure, vull animar els pares a ser tan compromesos amb el nostre programa de karate com els seus fills són, i tenen confiança en les nostres decisions i els mètodes que s'orienten a del seu benestar i l'èxit de l'ensenyament. Comuniqueu amb nosaltres, ser més proactius, i participar amb tots els membres de la nostra família.

1182total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada