Gran actuació al Campionat Internacional WUKO Sub18 Lloret 2016

Aquest cap de setmana 4-5 de juny s’ha celebrat a Lloret de Mar el Campionat de Karate internacional WUKO Sub18, on la nostra associació hi ha participat amb 17 competidors de tots els nivells.

Ha estat una competició en què l’organització ha estat impecable, i els nostres esportistes han gaudit d’un cap de setmana molt complert, a més els resultats aconseguits han estats esplèndids, obtenint 20 medalles, 10 ors, 3 plates, 7 bronzes:

Alex, Tristan i Uriel  TERCERS en kata equip mixte fins a 9 anys

Bernat, Andrea i Dani  CAMPIONS en kata equip mixte 10-11 anys

Laia, Sara i Anabel  SUBCAMPIONES kata equip mixte 12-13 anys

Alex Pla TERCER kumite aleví nivell inicial

Bernat Vilà CAMPIÓ kata infantil masculí nivell alt

Andrea Seijas CAMPIONA kata aleví femení nivell alt i SUBCAMPIONA  en kumite infantil femení

Daniel Alique CAMPIÓ kata infantil masculí nivell mig  i TERCER en kumite infantil masculí

Abril Lopez SUBCAMPIONA kata infantil femení nivell alt i TERCERA kumite inf fem

Gerard Gombau CAMPIÓ kata juvenil masculí nivell alt

Sergi Llorente TERCER kata juvenil masculí nivell alt i CAMPIÓ kumite juvenil masculí

Bona feina també de l’Elisabeth Boix i del Sergi Ortiz que van participar i les eliminatòries van ser complicades.
Destacar la tasca de la Coach Joana que es va fer càrrec de tot l’equip.

Ha estat un bon campionat com a final de temporada, ens queda un amb els competidors més avançats a Santa Pola el proper cap de setmana i acabem la temporada, dedicant-nos a les activitats d’estiu (casal i algunes classes i descans).

Agrair el suport del pares que van portar als nens i nenes a competir, alguns fent nit a l’hotel a Lloret, amb l’esforç econòmic que implica.
Finalment agrair a l’organització del campionat la bona feina feta i la magnifica atenció als equips.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.