17 de desembre dia intens

El 17 de desembre va ser un dia força intens per la majoria dels alumnes del Dojo, a primera hora del matí vam participar al Campionat de Catalunya de Kyus a Montornés del Vallés, finalment degut a diferents motius només va participar l’Andrea Seijas que va quedar SUBCAMPIONA DE CATALUNYA EN KATA INFANTIL FEMENÍ cinturó blau.

A migdia començava la 2a MARATÓ DE KARATE a Barberà del Vallés, aquí vam desplaçar un minibus amb campetidors i pares i mares per gaudir de 5 proves diferents que es van fer durant 8h. Kata per parelles, Trencaments, Ippon Kumite, Renraku Waza i Kumite.

Va ser una jornada feta per promocionar el karate de base on tots van assolir podi fent una molt bona feina i amb una organització excelent.

Teniu les fotos a l’enllaç  https://goo.gl/photos/gLTtqtjHXv6pwftx6

 

963total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada