IX Campionat de Karate TKFI. Vila la Seu d’Urgell 2017

El diumenge 12 de febrer s’ha celebrat al Pavelló Municipal de la Seu d’Urgell, el campionat organitzat per la Karate Tradicional Pirineus.

Amb 230 inscripcions, ha estat un dels campionats més grans fets fins a la data, amb l’infraestructura organitzativa i tècnica més ambiciosa fins ara mai utilitzada.
Estructurat en 4 tatamis controlats per sistema informàtic de gestió i amb molts voluntaris que han fet una magnífica feina.
Els clubs que han participat han vingut d’arreu de Catalunya i de Saragossa, com per exemple: Montornés del Vallés, Alpicat, Sabadell, Manresa, St Feliu de Guixols, Llívia, Puigcerdà, Valls, Sant Boi, i tots els alt urgellencs que fan Karate al Centre d’Entrenament d’Arts Marcials.
De Saragossa ha vingut el Colegio Espartidero i un nen quue s’ha iniciat en el para-karate ens va fer un exercici en cadira de rodes acompanyat dels seus commpanys de classe, sense dubte el moment més emocionant del matí, juntament amb el kata equips familia, on germans, pares/mares-fill/filles fan equip i competeixen amb altres families.
La Karate Tradicional Pirineus ha quedat classificada en segon lloc, darrera del club de Monotornés el qual és el club més fort i amb més llicències i més campions nacionals, estatals i internacionals del que hi ha a Catalunya, sempre és un plaer rebre’ls ja que posen el llistó de nivell molt alt, cosa que ens agrada per seguir evolucionant.
Agraïm a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, la seva implicació en l’èxit d’aquest campionat, posant les coses molt fàcils a l’orgabització del mateix. També a Fuji Mae per la seva col·laboració logística amb els tatamis, a l’Hotel Nice per hospedar a la majoria de la gent que va pernoctar a la Seu i per fer el dinar de cloenda. Sobretot agrair a tots els pares i mares que van col·laborar, amb el seu suport i escalf farem que el club Karate Pirineus estigui entre els millors de Catalunya.
Aquí teniu l’enllaç amb bastants fotos:

https://goo.gl/photos/C9Xriq2JT1nUa7Qb8

1187total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada