Campionats d’octubre i novembre 2017

Durant els mesos d’octubre i novembre el nostre equip de competició ha participat en diferents campionats de club i oficials de kyus. Amb una gran ratxa de bons resultats s’han aconseguit molts podis que posen de relleu l’esforç dels nostres competidors i el bon nivell assolit.

El 22 d’octubre la #karatepirineus hem participat al Campionat Sant Feliu-Costa Brava. 8 competidors del nostre equip ens hem desplaçat fins a Sant Feliu de Guixols i hem aconseguit 6 podis.

Gerard Gombau CAMPIO en kata cadet i CAMPIO en kumite cadet +65kg
Daniel Alique SUBCAMPIÓ en kata infaltin masculí
Sara Gonzalez 3a CLASS en kata cadet femení
Laia Ubach 3a CLASS en kata cadet femení
Ylenia Jimenez 3a CLASS en kata infantil femení
 
La resta de l’equip ha fet un gran paper ja que la Maria Masjoan ha quedat 5a class, i l’Abril Lopez i en Ruben Jimenez per sobre de la mitjana

Fotos del Campionat Costa Brava 2017

El 29 d’ocubre al Campionat ACR La Pau:

El Karate Kobudo Pirineus ha sumat 11 podis al Vè Campionat de Karate Associació Cultural Recreativa (ACR) La Pau, a Barcelona. El club urgellenc ha comptat a la cita d’aquest diumenge amb 13 competidors, dels quals han destacat Gerard Gombau, que ha tornat a fer doblet de podis en tècnica i combat, amb un primer i segon lloc, respectivament, i Núria Cumbraos, que ha aconseguit el bronze en ambdues modalitats

Pel que fa als resultats de Kata, Daniel Alique ha guanyat una medalla de plata en infantil masculí B. En categoria femenina, Núria Cumbraos ha estat tercera en infantil femení A, mentre que Andrea Seijas ha acabat en tercera posició en infantil femení B. LluísPons ha estat campió en juvenil masculí A i Marc Amo ha assolit el tercer lloc en juvenil masculí B. En cadet masculí, Gerard Gombau ha sumat un nou or, mentre que en fèmines, Laia Ubach i Sara González han estat terceres. Finalment, Joel Bañeres s’ha proclamat campió en sènior masculí.

El Karate Kobudo Pirineus també ha certificat uns bons resultats en Kumite, amb una tercera posició de Nuria Cumbraos en infantil femení +35Kg. En cadet masculí +65kg, Gerard Gombau ha acabat en segon lloc. El club de la Seu destaca també la bona feina d’Ylenia Jiménez (1ue estrena categoria essent la més petita), de Ruben Jiménez, Àlex Pla i Abril López.

Fotos del campionat ACR La Pau 2017

El 4 de Novembre Gerard Gombau i en Joel Bañeres Casalilla han participat amb la selecció catalana al campionat intercomunitari Madrid – Valencia – Catalunya.

En Gerard ha guanyat les 3 rondes disputades, en Joel ha guanyat 2 i perdut una.
Molt bona feina dels dos.
El 5 de Novembre a Montornés del Vallés hem competit la #karatepirineus amb 7 competidors i hem assolit 5 podis:
Gerard Gombau campio kata cadet masc
Laia Ubach Subcampiona kata cadet fem
Joel Bañeres tercer kata senior masc
Andrea Seijas tercera kata inf fem
Dani Alique tercer kata inf masc
L’Abril i la Sara han quedat per sobre de la mitja sense opcio de podi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights