Cerimònies de Grau març 2018

Com és tradició abans de les vacances de Setmana Santa hem dut a terme les cerimònies de canvi de cinturó dels diferents grups. Tots aquells alumnes que han assolit els coneixements de cada grau així com el temps d’espera han presentat davant dels pares, mares, familiars i amics la seva evolució.

Moltes felicitats !! el grup està creixent molt en qualitat i i quantitat, és un orgull poder comptar amb totes les families involucrades i amb l’esforç i ganes de millorar i aprendre de tots els alumnes.

Fotos de cerimònies

136total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada