Seminari TKFI Andorra. Del Saito visita Encamp

El primer cap de setmana de juny de 2018 hem celebrat a Encamp el 1r Seminari de Karate Tradicional, hem comptat amb la presència del nostre mestre Soke Del Saito amb l’assistència del Shihan Joan Gombau i del Sempai Gerard Gombau.

Han estat 3 sessions d’entrenament intens on hem treballat Kihon bàsic, Defensa personal, el Kata Nipaipo i diferents Pinan. A més d’entrenament físic.

Hem compartit amb el mestre un cap de setmana ple de coneixements, amistat i bon rotllo general.

Han participat una seixantena d’alumnes vinguts d’Encamp, Ordino, el Pas de la Casa, La Seu d’Urgell, Alpicat, Llivia i Puigcerdà. Hi han estat representats els clubs Karate Pirineus (TKFI), Llivia-Puigcerdà, Alpicat, Karate Encamp.

Agraïr el suport al Comú d’Encamp que ens ha col·laborat en l’organització i èxit d’aquest seminari, també a Gasopas com a patrocinador oficial del Karate Encamp i de totes les families que han fet l’esforç de portar als seus fills i filles a gaudir d’aquests entrenaments.

Aqui teniu l’enllaç a TOTES LES FOTOS

1625total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada