Sofia 2018 Youth League WKF

A finals del mes de maig de 2018 la #KaratePirineus i el #KarateEncamp vàrem participar la primera jornada de la primera edició de la Youth League WKF.

Per la #KaratePirineus van participar la Sara Gonzalez i el Gerard Gombau i pel #KarateEncamp va participar la Laia Ubach, tots en Kata Cadet, masculí i femení respectivament.

Les noies no van tenir sort, el nivell era força alt i van quedar enquadrades en una lligueta amb la campiona d’Europa i varies campiones nacionals.

En Gerard Gombau va fer un campionat antològic, en una categoria de 71 competidors amb el nou sistema de puntuacions per punts, va superar als seus rivals amb molta diferència fins arribar a la final amb el campió portugués on les puntuacions es van ajustar però va quedar Campió.

Ha estat una gran experiència demostrant l’altíssim nivell del nostre competidor i del nostre Dojo.

AQUI TENIU LES FOTOS DELS DIES DE SOFIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.