YOUTH LEAGUE WKF UMAG 2018

En la segona jornada d’aquesta lliga mundial la #KaratePirineus ens hem desplaçat fins a Umag (Croàcia), amb la Laia Ubach del #KarateEncamp i en Gerard Gombau.

Tot just arribar al pavelló ens hem adonat que aquest campionat és diferent de la primera jornada a Bulgària, porten força dies entre altres activitats com campionats i el campus internacional de la WKF.

Aquesta vegada sí és un campionat mundial en tota regla, tenim als 20 primers del rànquing mundial inscrits i preparats per participar.

La Laia Ubach millora força la nota aconseguida i per molt poc no supera la primera ronda.

En Gerard Gombau torna a demostrar el gran nivell d’aquesta temporada i en primera ronda deixa a l’immediat perseguidor (Italia) a 8 dècimes de distància. En segona ronda queda enquadraat amb el Campió japonés 3r del ràquing mundial, els dos superen la ronda, en Gerard deixa a més d’un punt a l’italià i el japonés li treu 9 dècimes, en terecera ronda es repeteix la jugada i en Gerard es classifica per la final de la medalla de bronze contra el representant de Hong Kong és el 2n en el rànquing mundial.

Finalment al podi queda tercer amb el representant espanyol (1r rànquing) per darrera del Japonés i del representant d’Iran.

Gran resultat que col·loca al Gerard 7è al ràquing mundial de Kata Cadet Masculí, confirmant que està entre els millors del món.

FOTOS DELS DIES A UMAG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights