Youth League Caorle 2018

En Gerard Gombau ha participat a la Youth League de Caorle on ha assolit un reultat espectacular ja que ha fer TERCER al costat del campió d’Europa 2017 (Cricco), per sota del subcampió d’Europa 2018 (Ghinami) i per sota del Campió d’Espanya 2018 (R. Martín), derrotant amb molt marge al Campió de Catalunya 2018.

Ha estat un inici de temporada estrany ja que al Campionat de Catalunya no va anar bé degut a massa factors en contra, després no es va corregir ja que no el van seleccionar per formar part de la selecció catalana per anar al campionat d’Espanya a Ponferrada.

I acaba l’any mantenint-se al podi després de canviar de categoria i ser el més jove.

Moltes felicitats !!!

FOTOS AQUI

81total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada