Gasshuku 2009 Grants Pass OREGON

Aquest Gasshuku ha estat espectacular. Hem entrenat durant tres dies seguits, 8 hores al dia, amb bastant calor, però soportable.

Hem treballat kates com: Tots els Pinan, Anan, Jyon, Sihokoshokun, Saifa. Amb els respectius bunkais. De Kobudo hem treballat un kata de bo anomenat Ko-bo, i se sai Tsuken shitahaku no sai.

Tots els que estàvem en procés d’examinar-nos, hem anat fent diferents parts de l’examen durant el curs i en algún moment a part dels altres al Hombu Dojo.

Finalment de 35 que ens examinàvem hem aprovat 14. Els nivells estàndars són força alts i realment cal haver treballat bé per conseguir superar aquesta mena d’examen.

També hem tingut moments de molta diversió durants els sopars, amb els “jetboats” que et porten a gran velocitat pel Rogue River, amb el karaoke, al final del curs fents uns gags humorístics de karate i en definitiva estant tots junts.

Durant el Gasshuku Del Saito Soke ha estat nomenat JU DAN (10è DAN) per la Shihan Kai Dento Karatedo Rengu Kai. 

També  el sensei Joan Gombau he superat l’exàmen de 5è DAN i he estat nomenat JUN SHIHAN. També he passat a ser membre de la TKO SHIHANKAI DENTO KARATEDO RENGU KAI.  

Aqui teniu unes fotos:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights