Curs de Matayoshi Kobudo, Bussolengo (Itàlia) 2009

El cap de setmana del 21 i 22 de novembre s’ha celebrat un curs per a instructors de Matayoshi Kobudo que ha impartit el Sensei Andrea Guarelli VII DAN, presidente de la Assoziazione Italiana di Kobudo di Okinawa (AIKO). La TKO-AEKKT ha estat representada a través del Shihan Joan el qual ha estat convidat al curs a través del delegat de la TKO Itàlia, el Shihan Ivano Di Batista. Emmarcat en l’estreta col·laboració dins de la família de la TKO.

L’experiència ha estat molt positiva i enriquidora, a més cal esmentar la gran qualitat tècnica del sensei Guarelli i del seu grup, com no podia ser d’una altra manera la integració ha estat molt fàcil ja que es practica la linia directa del Soke Matayoshi, amb la qual cosa es podrà continuar l’evolució en la practica del Kobudo del grup de la TKO-AEKKT.

El dissabte es va treballar el kata de Tekko (ma de ferro), Maezato no Tekko. El diumenge es va treballar el kata d’Eku (rem) Chikin Akachu no Eku-di. També es van treballar els cinc kates superiors de bo.

Aqui teniu unes imatges del curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights