Article Soke Del Saito pel nou any

Com el Soke de la TKO Shito-Ryu al servei de tots vostès, vull desitjar-vos un molt saludable i feliç any nou. Sempre és bo mirar cap enrere, tots els reptes que hem suportat, el manteniment de la nostra integritat i la lleialtat als altres. També és reconfortant saber que som una família dedicada i amorosa que comparteixen els mateixos objectius, els ideals i els principis del Karate-do i de la vida.

És bo donar la benvinguda a cada nou any amb entusiasme i un esperit renovat, ple d’esperança i de metes positives. Tinc l’esperança que aquest any servirà enfortir els nostres líders i que tindran l’encert de triar allò que es pot fer i que no es pot. Els Shihans i senseis estan per servir a tots aquells que busquen el karate-do com una manera tangible per veure la llum del sol per les ànimes tristes, il·luminant-les no important el grau de foscor dels núvols. Un nou any també ens recorda que l’any passat ja està acabat, és a dir, deixem enrere, el bo i el dolent. Hem de tenir energia pel bé i recordar els nostres errors, però ara portem la nostra ment al present i tenim un esperit rejovenit per seguir endavant i hem de ser la vela que il·lumina el camí perquè altres la trobin i la segueixin.

Per a tots els nostres membres joves o vells, principiants o més experts, no importa en quin lloc d’aquest món vivim, defenseu les vostres idees igual que entreneu d’aquesta manera els vostres actes seran nobles i agradables a Déu. Permeteu-li alleugerir la vostra càrrega i preocupacions. “Avui és el demà del que ahir estaves preocupat”, heu de tractar de convertir-lo en “l’avui és el demà que ahir no podies esperar per ajudar a algú”.

Tots som guerrers que han de viure cada dia al màxim. Preneu-vos el temps per gaudir uns dels altres, de les vostres famílies, les vostres oportunitats i els vostres àpats. Dediqueu temps per les abraçades, les rialles i el cant. Alegreu-vos després de cada respiració que preneu, perquè pot ser més tard del que creus. Nosaltres tots sols només som una nota. Junts podem fer música i que nostra la cançó s’escolti a tot el món.

Per últim, busqueu la saviesa, dels que us han precedit i de la ment dels principiants. Viviu la vida al màxim i rieu molt i fort. 

Del Saito Soke.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights