Afiliació a la Federació Andorrana de Karate

Avui s’ha confirmat la notícia. Fa un dies vam rebre la proposta de la Federació Andorrana de Karate per integrar-nos a ells. Desprès de rumiar-ho i parlar-ho amb els alumnes més representatius vam decidir acceptar la invitació. Ahir l’Assemblea de la FAK va ratificar favorablement la nostra incorporació. Serà un honor per nosaltres compartir les activitats de la FAK.

Com a AEKKT estarem dins de la FAK i continuarem sent una branca de la TKF Int Espanya aquesta incorporació a Andorra ens augmenta en molt la dimensió del Karate de competició i l’oportunitat per tots aquells alumnes que vulguin competir de fer-ho a nivell internacional de manera molt més freqüent que fins ara.

El nostre objectiu no serà un altre que el de sumar esforços per fer arribar ben lluny la projecció del karate de la Seu d’Urgell i d’Andorra, així com mantenint la nostra vessant preferent de Karate-do Tradicional honorant al nostre Soke Del Saito, fent que el Saito-ha Shito-ryu Karate-do sigui més visible a nivell europeu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights