Curs Internacional TKFI Karate Tradicional Shito-Ryu

El proper dissabte 5 de març de 2011, a la ciutat de la Seu d’Urgell, concretament al gimnàs del Col·legi La Salle es durà a terme el Curs Internacional de Karate-do Tradicional de la TKFI, impartit pel nostra gran mestre el Soke Del Saito 10è DAN de Karate-do Shito-Ryu, alumne directe del Soke Kenzo Mabuni, fill del fundador de l’estil Shito-ryu, Kenwa Mabuni.

El Soke Del Saito és un dels mestres més importants de l’estil Shito-ryu de Karate, als Estats Units ha estat la peça clau de l’expansió del Karate pel tot el païs. Després de la seva presentació a Europa l’any 2009, concretament a Roma, va nomenar com a delegats pels seus països respectius i a l’hora d’Europa als Shihans Ivano di Battista per Itàlia i el Shihan Joan Gombau per Espanya.

Ara arriba el moment de fer el segon Curs Internacional que es farà a la ciutat de la Seu d’Urgell, però aquest cop amb una les màximes autoritats del Karate Shito-ryu Tradicional a tot el món.

Serà un gran honor per nosaltres rebre al Soke, i convidem a tots els practicants de Karate que vulguin conèixer al mestre, i practicar la vessant més tradicional del Karate, encara que no facin el nostre estil, a passar unes hores en dues sessions  (matí i tarda) a l’excepcional preu de 35€.

Posteriorment, el diumenge 6 es farà un altre curs a Saragossa per continuar amb la seva presentació a territori espanyol.

Contacteu amb el Shihan Joan per qualsevol consulta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights