Gran curs de karate tradicional

El passat 5 de març vam tenir el gran privilegi de tenir a la Seu d’Urgell un dels mestres més importants del panorama actual del karate.

El Soke (gran mestre) Del Saito 10è DAN, ens ha visitat en qualitat de President Mundial de la Traditional Karate-do Federation Internationa (TKFI), de la qual el representant per territori español és el Shihan Joan Gombau.

Durant el dissabte a primera hora vam tenir tots els nens i nenes petits i de baix grau, els nens i el mestre van passar una gran estona fent un entrenament especial per a ell, vam aprendre un kata nou KENPAKU, i vam fer una sèrie d’exercicis mol divertits.

Després els nens amb el cinturó més elevat es van quedar i juntament amb els joves i adults vam fer treballs de defensa personal, aplicacions d’exercicis i finalment el kata HEIKU.

Vam anar a dinar en família i, posteriorment, a la sessió de més de dues hores de la tarda vam fer combinacions de tècniques de combat, més aplicacions i el kata SAITO-SHI SHODAN.

Va ser un curs de portes obertes als pares i públic en general, molta gent es va poder apropar al mestre i fer-se fotos amb ell i demanar autògrafs, com sempre va demostrar la seva proximitat i els seus immensos coneixements.

El diumenge 6 es va dur a terme un altre curs a la ciutat d’Alfajarín a Saragossa.

Els pares que vareu fer fotos penseu a enviar-les. Aqui teniu unes quantes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights