Open internacional Escaldes-Engordany 2011

El cap de setmana del 18 i 19 de juny s’ha celebrat l’ 11è Open internacional d’Escaldes-Engordany. Fudoshin Cup. Organitzat pel club Fudoshin amb el seu director encapçalant la magnífica organització, en Xavier Herver.

Ha estat un campionat espectacular on han participat competidors d’arreu del territori espanyol i alguns de primer nivell europeu, com la Cristina Feo (campiona d’Europa), Nuno Moreira (campió de Portugal), el club Sukuri de Málaga (clar dominador als darrers campionats d’Espanya), Club Shotokan Ciutadella (dominadors als campionats de les Illes Balears), Club Shotokan Encamp, Club Montornés, Club Goya de Saragossa, i altres competidors vinguts de Barcelona, Madrid, Santander, Illes canàries, etc., a més dels amfitrions del Club Fudoshin.

La nostra associació, representant a Lleida, va participar amb 4 competidors que van participar en 3 categories diferents:

Kata Infantil Femení: l’Alba Raya va fer una boníssima actuació i amb una mica més de sort hagués fet podi.

Kata Infantil Masculí: en Gerard Gombau va fer molt bé la seva feina, amb el handicap de que era molt més jove que els altres.

Kata Juvenil Femení: la nostra associació vam ser els clars dominadors de la categoria ocupant les dues primeres posicions del podi:

Anna Garcia: Campiona

Claudia Gago: Sotscampiona

Moltes felicitats als quatre, heu evidenciat que el nivell competitiu de l’associació és molt alt i que cada any que passa va creixent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights