IV Estades tecnificació 2012

Durant el mes de juliol i agost del 2012 s’han dut a terme les estades de tecnificació al Dojo de la Seu d’Urgell. Després de la llarga temporada no perdem gaire el ritme, ara sense pressió ens hem preparat per la temporada 2012-2013 que promet estar plena d’activitats i campionats.

Més de 40 alumnes estan fent els cursos d’iniciació i el de tecnificació, tot un èxit, que ens farà crèixer la familia i el nivell tècnic per afrontar la propera temporada que estarà farcida d’activitats amb el gran colofó final del Campionat Mundial de la TKFI a Lleida, ens espera una temporada espectacular.

Estem com nens amb sabates noves ja que hem gaudit del nou Dojo situat al carrer Regència d’Urgell, 16 de la Seu d’Urgell. On a més estem fent cursos d’iniciació per a nens i per a adults, amb un gran èxit de participació.

És una alegria que la nostra familia vagi creixent i a més ara tenim on lloc de referència molt ben situat al centre de la Seu d’Urgell.

El passat divendres 31 d’agost em posat punt i final a la temporada més llarga que hem fet mai, el col·lofó final ha estat que l’Alan Dudnic, el Carlos Queiroz i la Nerea Fernandes han assolit el cinturó groc i la Ingri Castillo el Shodan-ho (negre amb beta blanca), moltes felicitats a tots i encoratjar-vos a seguir igual o millor si podeu.

Ha estat un gran any i esperem que els que han de venir siguin encara millors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights