II Campionat Internacional RFEK Campus estiu

Del diumenge 29 de juny al dissabte 5 de juliol, s'ha dut a terme el 2n Campus de la Real Federación Española de Karate dirigit als joves de 8 fins a 16 anys.

L'Anna Garcia i en Gerard Gombau han estat els dos representants de la nostra associació que hi han participat.

Ha estat molt intens, amb força hores d'entrenament i d'activitats de lleure, s'ha dut a terme a les magnífiques instal·lacions de l'Amposta Parc. Dirigit pel director de la secció de karate infantil i seleccionador de kates Manuel Capetillo, ha comptat amb l'ajudat d'ilustres mestres grans campions històrics com actuals. Jose Manuel Egea 6 vegades campió mundial de combat, Pep Carbonell campió d'Europa de Kates per equips 2014, en Velilla, i històrics com el sensei Martins. Tot un luxe pels 170 nois i noies que han participat.

El dijous 3 per la tarda s'ha celebrat el II Campionat Internacional Campus RFEK, els 170 cursillistes s'han vist incrementats fins a 180 competidors que s'han afegit a l'esdeveniment.

L'Anna Garcia ha lliurat a la primera volta i a la següent li ha tocat una Junior tercera d'Espanya i l'ha eliminat, fent molt bona feina.

En Gerard Gombau ha fet un campionat impecable, ha guanyat totes les rondes per 3-0 proclamant-se Campió de la categoria infantil masculí de kata, ha estat a un altíssim nivell, eliminant a la final al campió de l'any anterior i subcampió d'Espanya.

Les deleacions catalanes dels clubs iGym, Nokachi, Montornés, Just Karate, han fet molt bons resultats aconseguint força medalles.

Moltes felicitats a tots, el nivell ha estat tant o més alt que el Campionat d'Espanya oficial.

Grandíssim Campus que esperem repetir l'any vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights