Desembre 2019

Va ser un mes força intens amb campionats molt importants i amb resultats espectaculars pels nostres esportistes.

Vam començar amb la Gran Final de la LNK de la RFEK el 7-8 de desembre on en Gerard Gombau s’havia classificat entre els 12 millors competidors espanyols. Va quedar 5è classificat i en el còmput total de la Liga va quedar 3r classificat.

FOTOS FINAL LNK

El 12 de desembre ens vam desplaçar a Jesolo (venecia, Itàlia) amb 3 competidors: Laia Ubach, Daniel Alique i Gerard Gombau. Una altra participació a la Youth League de la WKF, campionat d’ambit mundial amb més de 2500 competidors. Per tots va ser una gran experiència, però sobretot pel Gerard Gombau que va tornar a pujar al podi en el 3r lloc fer un campionat impecable, només superat en una ronda per molt poc pel representant italià que va fer que hagués de lluitar pel bronze.

Un gran resultat que certifica la bona feina i el nivell real en el que està en Gerard. FOTOS YOUTH LEAGUE

Paral·lelament el dissabte 13 es va celebrar el Campionat de Catalunya de Kyus 2019 a Montcada i Reixach amb 7 competidors dirigits per la coach Joana, amb molt bons resultats:

Nicole Beerings SUBCAMPIONA en kata infantil fem verd

Erik Cañadas 3r kata aleví groc

Javier Garcia 3r kata infantil verd

Bona feina del Pablo, Mireia, Caterina i Berta seguirem creixent.

Gràcies a la coach Joana i mamis i papis FOTOS CAMPIONAT

Finalment i per concloure l’any vam participar a l’Open Internacional de Lloret 2019, En Lluis Pons, Laia Ubach, Nicole Beerings, Javier Garcia, Caterina Comella i Mireia MArtín hi van participar fent molt bones actuacions, però el nivell era molt alt i no va ser suficient per assolir podis.

FOTOS OPEN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights