Temporada 2022-2023 part 1

Comencem la temporada amb molta força ja que d’entrada ens desplacem fins a Koçaeli (Turquia) per participar a la WKF Karate 1 Serie A, en Gerard fa un bon kata i supera la primera ronda amb molta solvència, en la segona ronda però per molt poc no aconsegueix passar.

A l’octubre tenim el darrer Campionat de Catalunya Sub21 pel Gerard, supera a tots els rivals i es proclama Campió, posteriorment seleccionat per anar al Campionat d’Espanya on queda entre els 15 millors.

Durant els mesos d’octubre, novembre, desembre i gener el sensei Joan Gombau ha fet el curs de director esportiu de karate de la Fed. Catalana de Karate.

Al desembre s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Sénior on en Gerard Gombau ha assolit el subcampionat degut a un petit desequilibri en la final, una llàstima ja que el kata que estava fent era colosal i només s’ha tingut en compte un petit desplaçament del peu. També una setmana després participem amb 5 competidors al Campionat de Catalunya Infantil de Kyus (Promoció), on l’Aleix Pujantell assoleix el 2n lloc en Kata benjamí taronja i en Pep Mitjana el 3r lloc en Kata Juvenil Marró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights