2n taller municipal de defensa personal

Aquest divendres 28 de maig ha acabat la quarta sessió del taller municipal de fensa personal.

En aquesta edició hem tingut 14 dones inscrites, hem treballat durant 4 divendres amb diferents objectius: el primer i més important passar una bona estona amb bona gent, en segon lloc, començar a posar-nos en forma  de la manera més correcta, en tercer lloc, assimilar els principis bàsics de la defensa personal i per què ha de servir, en quart lloc, una sèrie de tècniques senzilles que ens poden donar seguretat a l’hora de fer front a situacions violentes. 

És evident que per haver fet 4 dies d’entrenament no tenim cap garantia de que en un moment donat ens funcioni el que s’ha fet a classe, el que si que ha quedat molt clar és que amb la pràctica més continuada es podrà assolir cert nivell de confiança tècnica, capacitat mental i física per afrontar qualsevol mena de circumstancia, i si no es dona el cas com a mínim estem treballant el nostre cos el que farà que la nostra salut sigui molt millor.

La petició ha estat clara, hi ha voluntat de continuar amb aquesta visió de la defensa personal i per tant la resposta des de la nostra associació i del Shihan Joan Gombau és la de donar continuitat, per tant s’ha proposat al servei d’esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell que pel proper curs 2010-2011 es doni cabuda a la nostra activitat creant l’Escola municipal de Defensa Personal assumida per l’AEKKT-TKFI, es farà l’activitat un cop per setmana durant tot el curs escolar. 

Ha estat una gran experiència de la que tots hem après i gaudit força, ens retrobem al setembre amb les participants del primer i les del segon taller de defensa personal d’enguany. Ha estat un plaer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights