Hem superat les 10000 visites

Des de que vam posar en marxa la nova web de l’associació han passat tot just 13 mesos. Aquest divendres 28 de maig hem superat de bastant les 10000 visites, això vol dir que hem tingut una mitjana de 25 visites diàries, si tenim en compte que no es contabilitzen les repeticions de les IP això vol dir que cada dia 25 ordinadors diferents ens han visitat.

És un orgull per nosaltres saber que tanta gent ens seguiu habitualment, molta gent de la ciutat però també de fora i fins i tot de l’estranger. També som conscients de la responsabilitat que comporta, ja que si podem arribar a tanta gent és per que agrada el contingut i a més és útil. Sabeu que el compromís amb la veracitat dels continguts és total, les investigacions i estudis sobre la història del Karate i molts altres articles que podeu trobar són les versions més reputades i acceptades.

Continuarem el treball per tal de donar a conèixer el Karate i el Kobudo en la seva vessant més tradicional, donant contingut en Català, amb la capacitat de poder-ho traduir a pràcticament qualsevol idioma, però sempre amb el punt de partida de la nostra llengua materna. Heu de pensar que fins i tot en el nostre minoritari món la majoria de professors catalans imparteixen les classes en castellà, no és el nostre cas.

Moltes gràcies a tots els internautes interessats que ens heu visitat, seguirem amb la nostra feina.

10000 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights