Exàmens de grau i Dinar de Germanor

Hola a tots !! el proper dissabte 30 d’abril es durà a terme al gimnàs de l’escola La Salle els exàmens per passar de cinturó de tots els alumnes que compleixen el requisit de temps d’espera entre cinturons. Finalment no ha pogut ser el dia 9 ja que hi ha jornada de portes obertes al centre i el dia 16 hi ha les celebracions de la ciutat gegantera 2011.

Aquest examen serà el de final de curs, ja que donades les dates no hi ha temps suficient d’espera per poder fer un altre. Els exàmens de nivell més alt es podrà optar a fer-los la tercera setmana de juliol, ja que durant aquest mes continuaran els entrenaments 3 dies a la setmana a l’IES Joan Brudieu.

La mecànica de l’examen serà diferent de com hem fet fins ara, ja que estem en procés d’adaptació a la manera de fer de la TKF International.

La novetat més significativa és que serà públic tots els pares esteu convidats a presenciar l’examen dels vostres fills i tot just quan acabem dinarem tots junts al mateix col·legi ja que com en anys anteriors celebrarem el DINAR DE GERMANOR.

Requisits de temps d’espera des de cinturó blanc:

Per ser Blanc/groc: 3 mesos; Groc: 3 mesos; Groc/Taronja: 3 mesos; Taronja: 6 mesos; Taronja/Verd: 6 mesos; Verd: 6 mesos; Verd Blau: 8 mesos; Blau: 8 mesos; Marró veta blanca: 8 mesos; Marró: 8 mesos; Negre veta negre: 1 any; Negre Primer DAN: 1 any.

Els nens i nenes de P5: només s’examinen al desembre i al juny (màxim cinturó groc en un any).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights