Curs d’Okinawa Kobudo i Jodo EAM Frédéric Mejias

AL més d’agost la situació del COVID19 era molt bona a la Seu d’Urgell i ens va permetre poder celebrar el curs annual dels Sensei Frédéric Mejias, 12 dels seus alumnes més 5 de la Seu d’Urgell i Encamp vam gaudir d’una setmana complerta de Karate – Kobudo – Jodo – Kenjutsu.

Al ser un curs amb menys participants vam poder aprofitar força bé el temps per repassar continguts de programa de graus de totes les modalitats, un dels dies vam gaudir de compartir coneixements i kates dels estils germans de Shotokan i Shito-Ryu, veient que les arrels són les mateixes, vam treballar el kata Unshu dels dos estils i vam introduir el Kata Anan de la Rueryu que també tenim a Shito-ryu de la branca de Kenzo Mabuni. Un dia força productiu del que tots vam gaudir.

Com ja va passar el darrer any, al final de la setmana ens va acompanyar el nostre amic Juan Lorente que va venir des de Minglanilla (Conca) i ens va portar un assortiment d’eines de kobudo així com altres detalls tot fet a mà amb una qualitat excel·lent, www.flodeloto.eu

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights