Temporada final 2020 inici 2021

Mica en mica hem anat tornant a la normalitat relativa, s’han començat a dur a terme alguns campionats amb restriccions, però al cap i la fi s’han pogut fer. Fins al febrer del 2021 no s’ha pogut fer gran cosa, tot just entrenar al Dojo cada vegada amb menys restriccions.

El primer campionat que hem pogut assistir ha estat el Trofeu de Nadal aplaçat al febrer, només en la categoria juvenil, però era un inici. En Joan Ruiza va quedar subcampió.

En el mes març hem pogut participar al Campionat de Catalunya Sénior, on en Gerard Gombau s’ha proclamat CAMPIÓ de Kata Masculí Absolut, i posteriorment ha estat seleccionat per anar al campionat estatal on ha superat la primera ronda quedant entre els 16 millors, sent millor català classificat.

També hem participat al Trofeu de Primavera de la FAndK on hem obtingut bastants podis els membres de l’equip de competició de la Karate Pirineus.

Entrat l’estiu al mes de Juliol com és habitual hem dut a terme el nostres Casal d’Estiu amb un gran èxit de participació, a l’agost el Seminari de Kobudo-Jodo del sensei Frédéric Mejias i a finals d’agost hem col·laborat amb la Festa Major de la Seu fent una exhibició a la Pl Patalín.

Hem fet classes d’iniciació per començar l’activitat a la Parròquia de Canillo (Andorra).

També hem vist per primera vegada el Karate als Jocs olímpics de Tòquio 2021, on en Ryo Kiyuna i la Sandra Sanchez han estat els campions en Kata.

El setembre hem començat amb força i al mes d’octubre ja hem participar al Trofeu d’Ordino on hem tornat a assolir diferents podis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights