Presentació

Aquesta es la web de l’Associació Esportiva KarateDo i Kobudo Tradicional Prineus, que té la seva seu central a La Seu d’Urgell. La direcció tècnica es responsabilitat d’en:

Shihan Joan Gombau Ventura

CN V DAN de Karatedo Saito-ha Shito-Ryu

CN III DAN de Matayoshi Kobudo

Delegat per Espanya de la TKFI i Instructor

Entrenador Regional FCK

La nostra associació està integrada a la Traditional Karatedo Federation International (TKFI) a través de la seva delegació espanyola, el responsable de la qual és el mateix Shihan Joan Gombau, alumne directe del Soke Del Saito.

Treballem amb el Consell Esportiu de l’Alt Urgell, tenint totes les cobertures que la Llei de l’Esport requereix, a més de les associacions esportives Albert Vives, Joan Brudieu i La Salle, les quals ens fan una gran col·laboració cedint-nos els seus espais per poder desenvolupar la nostra activitat.

La nostra feina consisteix en l’ensenyament de dues arts marcials tradicionals de manera principal, el Karatedo i el Kobudo, i a part de manera més ocasional del GoshinJitsu (defensa personal).

A més tenim conveni de col·laboració amb administracions públiques com l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, a través del qual es duran a terme classes de defensa personal. També amb el Consell Comarcal a través del Consell Esportiu de l’Alt Urgell.

Com podeu veure som una Associació Esportiva plenament integrada en el teixit social i esportiu de la nostra ciutat i comarca, així com a la estructura directiva de la TKFI Dento Karatedo Rengu Kai, ja que el Shihan Joan Gombau és membre de l’òrgan directiu de la mateixa (TKFI Shihan Kai).

258total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada