Loteria pel Sorteig de Reis 2012

Aquest any hem fet unes participacions per la loteria de reis (Loteria del Niño), és una manera més d’intentar guanyar una mica de diners per la nostra associació. Totes les activitats que fem generen moltes despeses i veient com va quedar el pressupost de l’any passat, hem decidit la junta directiva que era una molt bona opció.

Als pares i mares dels nens i nenes us demanen una ajudeta, venem el que poguem i entre el dia 23 i 30 de desembre ens cal que liquidem, podeu retornar tota aquella que no hagueu pogut vendre.

Per als amics de l’associació, que volguèssiu tenir participacions del nostre número, si us plau contacteu amb el Shihan Joan Gombau per correu electòronic o per telèfon, per tal de que us la faci arribar (companys d’Andorra, Saragossa, Itàlia, USA, etc etc).

193total visits,1visits today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada