Curs 2008 – 2009

Aquest curs ha estat el millor amb molta diferència dels 9 cursos que portem impartint classes a La Seu d’Urgell.

Hem tingut un gran creixement de practicants, sobretot degut a que hem iniciat les classes a l’Escola La Salle de la Seu d’Urgell, on l’activitat ha estat rebuda amb moltes ganes per part de tothom, des dels nens, pares, mestres i direcció.

Aquest creixement ens fa posar la base molt sòlida del Karate infantil a les escoles de la nostra ciutat, la qual cosa ens permetrà sense cap mena de dubte arribar a ser la ciutat capdavantera de la pràctica del Karate Saito-ha Shito-ryu a Catalunya, i ser una de les més importants pel percentatge de població / practicants.

A nivell estatal ja som la capital del Karate Saito-ha Shito-ryu, ja que la TKO Spain depèn de nosaltres, a la nostra ciutat.

És un orgull estar encapçalant aquest grup, on té cabuda tothom que vulgui estar de bon cor i en armonia amb els que ja hi formem part.

Us enllaço imatges de les activitats que hem fet durant el curs, com el Campionat Internacional de la TKO a Roma (on vam aconseguir 6 medalles amb 11 competidors); dinar de germanor; Curs Internacional TKO Saito-ha Shito-ryu amb el Shihan Ivano di Batista; exhibició final de curs; les colònies; etc, etc…

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights