Creació Club Karate Llívia-Puigcerdà

Ja han passat quatre anys des que l’Associació Esportiva Karate Kobudo Tradicional Pirineus (AEKKTP) va començar a impartir classes a la Cerdanya, on s’ha convertit en una activitat practicada per un nombre important de nens i nenes, i on ha esdevingut una activitat quotidiana per a moltes famílies

Hem aconseguit que el karate sigui una activitat integrada a la comarca, de manera que el nombre de practicants ha crescut any rere any, d’igual manera que ha crescut l’interès que ha despertat entre els nens, les famílies o la pròpia administració.

 

És per aquest motiu que després de diferents entrevistes amb l’alcaldessa de Llívia i amb l’alcalde de Puigcerdà, aquests van mostrar el seu interès a que les dues localitats de Cerdanya disposessin d’un club de karate propi.

Davant del compromís dels ajuntaments de subvencionar part de l’activitat hem cregut que no podíem privar els nostres alumnes d’aquestes subvencions.

És per tot això que, amb l’ajut i l’aprovació del Shihan Joan Gombau, es va posar en marxa la creació del nou club, el Club Karate Llívia-Puigcerdà.

 

A la pràctica no canviarà res, és purament un canvi administratiu que afectarà la denominació del club a qual es pertanyi.

Per això, a partir de l’any vinent, aquells practicants que entrenin a Llívia i els que ho facin al CEIP Alfons I de Puigcerdà, deixaran d’estar donats d’alta a la Federació Catalana de Karate (FCK) mitjançant l’Associació Esportiva Karate Kobudo Traditional Pirineus (AEKKTP) i ho faran per mitjà del nou club. Tampoc representarà una canvi pel que fa referència a la Traditional Karate-do Federation International (TKFI) a la qual continuarem associats, de manera que podrem gaudir de les mateixes activitats de les que ho feien fins ara.

 

Vull agrair al Toni Chinchilla i a l’Alex Moreno la seva implicació i col·laboració en aquest nou projecte.

Agrair també al Shihan Joan Gombau la seva col·laboració i la seva aprovació, sense els quals aquesta empresa no s’hagués dut a terme. Com sempre, seguirem fidelment els seus ensenyaments i continuarem al seu costat recorrent aquest camí que representa el karate.

 

Sensei Raül Martínez Mora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Verified by MonsterInsights